Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından İran'da şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye'nin vasiyetini yerine getirmek için yürüyüş düzenlendi. Kartal Şehitliği'nde toplanan binlerce kişi, pankartlar ve attıkları sloganlarla İsrail'i protesto ederek Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Bürüngüz Camii önünde vatandaşlara seslenen Mehmet Emin Arslantürk, İsrail'in Filistin'e saldırılarına olan tepkileri dile getirdi.
Tekbirler getiren grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
Binlerce Kayserili Filistin için yürüdü!
Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından 'Gazze'nin sesi olmak için yürüyoruz' sloganıyla düzenlenen programda binlerce Kayserili, Filistin'in özgürlüğü için yürüdü.
Yayınlanma :
03.08.2024 18:18
Güncelleme :
03.08.2024 18:18


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: