Son olarak rol aldığı Adanış: Kutsal Kavga filmiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Victorias Secret markanın iç çamaşırı reklamı için kamera karşısına geçti.
Bilgiç'in tanıttığı iç çamaşırının üzerine ceket giymesi, takipçilerinin eleştirisine neden oldu.
İç çamaşırı üzerine ceket giydi diye eleştirdiler: İki farklı tarz sütyen tanıtımını yapan Bilgiç'in üzerine ceket giymesi, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Takipçileri, Bilgiç'in iç çamaşırından çok ceketi tanıtıyormuş gibi bir algı oluştuğunu ve iç çamaşırını tek başına giymesinin daha doğru olacağı yönünde yorumlarda bulundu.
Öte yandan da 'Sana yakıştı mı Halime Bacı' dediler: Güzel oyuncu Esra Bilgiç'e 'İç çamaşırı tanıtacaksan neden üzerine ceket giyiyorsun' tepkilerinin tam tersine bir de 'Sana yakıştı mı/ Sen Halime Bacı'sın/ Sence bu Müslüman bir kadının yapacağı bir iş mi' gibi yorumlar yağdı. Yorumların çoğu Diriliş Ertuğrul'un ciddi bir hayran kitlesinin bulunduğu Afganistan ve Pakistanlı sosyal medya kullanıcılarından geldi.

Yorumlar
Kalan Karakter: