Gönüllerin Belediyesi Kocasinan’dan Türkiye’de Yine Bir İlk
Gönül belediyeciliği adına yaptığı çalışmalarla göz dolduran Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, doğuştan engelli Resul Duran'a sokağa rahatça çıkabilmesi için ailesinin isteği doğrultusunda evine engelli asansörü yaptırdıklarını söyledi.
Yayınlanma :
31.01.2019 11:38
Güncelleme :
31.01.2019 11:38
Başkan Çolakbayrakdar, eğitimden sanata spordan kültüre hayatın her alanında Kayserililere yönelik çalışmalar yürüttüklerini, özellikle engelli vatandaşlar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade etti. Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra vatandaşların her türlü sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak sosyal desteklerle yetişkin-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek herkes için hizmet üretip, herkesin başkanı olmak adına gayret ettiklerini belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde gönül birliği oluşturuyoruz. Bu şehre hizmet etmenin ve bu hizmetlerin karşılığının güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yaptırdığımız engelli asansörü ile yeniden sokaklarla buluşan engelli kardeşimiz Resul ve ailesinin mutluluklarına ortak olduk. Onların yüzündeki tebessümü ve mutluluğu görmek bizlere yetiyor. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımızın mutlu olacakları hizmetler üretmektir.” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, hayatın her alanında engelli vatandaşlarımız için hassasiyetle çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
Resul Duran’ın babası Mehmet Duran da kızının ve hanımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Kayseri’ye geleceğini öğrendiklerinde asansör talebini içeren mektup yazdıklarını hatırlatarak, “Kızım ve hanımım, ayrıca Cumhurbaşkanlığı sitesine de asansör talebini iletmişler. Bunun üzerine Kaymakamlıktan aradılar ve Kaymakamlığa gittim. Talebi yerine getirmek istediklerini söylediler. Ben de gerek kalmadı dedim. Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar asansörü yaptırdı. Geçen yıl iftar programında isteğimizi Başkanımıza iletmiştik ve Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, en kısa zamanda talebimizi yerine getirdi. Duygularımı anlatamıyorum. Bu dünyada kuzumun yüzünü güldüren Başkanımızdan Allah binlerce kez razı olsun.” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: