Halkın içine giren Yücel ve Işık vatandaşların sorunlarını dinlediler. Yücel vatandaşlara ellerinden geldiği kadarıyla sıkıntılarını çözme sözü verdi.Vatandaşlar ve pazar esnafı Yücel ve Işık'a ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.
Mustafa Işık ve Kazım Yücel; ''Tarafımıza iletilen şikâyetlere kayıtsız kalamayız. Yakut Mahallesinde Caddenin Kapatılarak Cuma Günleri Kurulan Pazar Yerini Gezdik. Pazar Esnafı Arkadaşlarımız İçin Geçici Olarak Tahsis Edilen Bu Yerde nüfusun 10 – 12 Bin Gelecekte belki 50 Bin olacak bu bölgede Belediyemizin Hizmet Alanlarını Bu Anlamda Değerlendirilmesi Gerektiği Kanaatindeyiz. Kazım Yücel İlçe Başkanımız İle Birlikte bu bölgeyi harita üzerinde araştırdığımız da mevcut Pazar Yerinden çok daha uygun bir bölgenin olduğu bilinmektedir, dedi.
Kazım Yücel Pazar Esnafı Kardeşlerimizin ve buradan alış veriş yapan vatandaşlarımızın daha güzel ve daha uygun bir ortamda alış verişlerini yapmaları adına belediyemize, başkanlarımıza ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. Belediyemiz kendine tahsis edilen yerleri çok katlı binaya çevirmektense bu bölgede bahsetmiş olduğumuz alanda belediyemizin hizmet alanında uygun bir pazar yerinin yapılması istiyoruz, dedi.
Bir Pazar Esnafı ''Rüzgar esiyor yağmur yağıyor soğuk oluyor bizler etkileniyoruz her taraf su içinde kalıyor bu konular da mağduruz. Daha uygun bir yerde bu bölgenin halkında faydalanabileceği bir pazar yeri istiyoruz, dedi.
![](https://www.gastepress.com/images/121633704_3434724476573422_4667365145730317908_o.jpg)
Yorumlar
Kalan Karakter: