Etkinlik, Kayseri Valiliği öncülüğünde Talas Belediyesi ve Öz Ağaç İş Sendikası işbirliği ile gerçekleştirilecek. Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri İl Başkanı Emin Hayta, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Tuncay Dolu'ya ve Genel Yönetim Kurulumuza Kayseri olarak teşekkür ediyorum. Dombraya ses veren Türk ozanı Arslanbek Sultanbekov ile Kayserimizi buluşturacağız" dedi.
Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu ise, "Sendikamızın destekleri ile Kayseri Valiliği himayesinde Talas’ta açılmıştı. Açılışımıza Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve birçok önemli isim katılmıştı. Şimdi de, Arslanbek Sultanbekov ile Kayserili gençleri buluşturacağız. Konserimiz 14 Eylül Cumartesi günü saat 15:00'te Talas Meydan Parkı'nda gerçekleştirilecektir. Tüm Kayserili gençler ve halkımız davetlidir" şeklinde konuştu.
Etkinlik, Talas Meydan Parkı'nda yapılacak ve Arslanbek Sultanbekov’un performansı, Kayseri'de büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: