Kayseri Melikgazi'de Başkan Palancıoğlu: "949 Yıl Önce İki Medeniyetin ve Bir Cumhuriyetin Temelleri Atıldı"
Anadolu'yu vatan yapan, yurt yapan Malazgirt Zaferi'nin 949'uncu yılı münasebeti ile ilgili olarak açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, tarihi ile dünya üzerinde iz bırakan ve tarihi başarılarla dolu olan Türk milletinin Malazgirt Zaferi'ni kutladığını söyledi.
Yayınlanma :
26.08.2020 12:45
Güncelleme :
26.08.2020 12:45
![Kayseri Melikgazi'de Başkan Palancıoğlu: "949 Yıl Önce İki Medeniyetin ve Bir Cumhuriyetin Temelleri Atıldı"](https://www.gastepress.com/images/haberler/2020/08/kayseri-melikgazi-de-baskan-palancioglu-949-yil-once-iki-medeniyetin-ve-bir-cumhuriyetin-temelleri-atildi.jpg)
![Kayseri Melikgazi'de Başkan Palancıoğlu: "949 Yıl Önce İki Medeniyetin ve Bir Cumhuriyetin Temelleri Atıldı"](https://www.gastepress.com/images/haberler/2020/08/kayseri-melikgazi-de-baskan-palancioglu-949-yil-once-iki-medeniyetin-ve-bir-cumhuriyetin-temelleri-atildi.jpg)
Başkan Dr. Palancıoğlu, Kayseri Meydanının bu gerçeği bire bir yansıttığını ve Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet yapı ve eserlerinin bir biri ile nasıl kucaklaştığının adeta canlı açık hava müzesi olduğunu sözlerine ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: