Vali Gökmen Çiçek, yaptığı konuşmada Kayseri'nin bayramlarını özel bir atmosferde yaşadığını belirterek, "Kayseri'de birlik ve beraberlik içinde bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde şehrimizdeki herkes dualarını gönderiyor, sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edip büyüklerini selamlıyor" dedi. Ayrıca, Bakan Özhaseki'ye Kayseri'nin gelişimine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti ve deprem sonrası bölgedeki iyileştirme çalışmalarına değindi.
Programda konuşan Bakan Özhaseki ise, Kayseri'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, "Kayseri'de gördüğümüz bu birlik ve dayanışma bizi çok mutlu ediyor. Şehrimizin her köşesinde insanlarımızın gülümseyen yüzlerini görmek bizleri teşvik ediyor" şeklinde konuştu.
Bayramlaşma programı, konuşmaların ardından Kayseri protokolünün birbirleriyle bayramlaşmasıyla sona erdi. Katılımcılar, birlik ve beraberlik mesajları vererek şehrin sosyal uyumunu ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdiler.
Kayseri'de her yıl düzenlenen bu tür etkinlikler, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına önemli katkılarda bulunarak, toplumsal birlikteliğin pekişmesine katkı sağlıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: