Kayseri’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinlikleri kapsamında Hak-İş ve Öz Taşıma İş Sendikası açıklama yapacaktı. Ancak Öz Taşıma İş Sendikası Başkanı Ahmet Özdemir, Kayseri TV1 kameramanı Şahin Morkoç'un üzerine açıklama öncesi trafikte arabasını sürdü.
Basın mensuplarının bu duruma tepki göstermesi üzerine o sendika başkanı Ahmet Özdemir, “Gidin kralına şikayet edin” diye hiçbir başkana yakışmayan bir üslup kullanarak yanıt verdi. Bunun üzerine TV1 Muhabirlerinden Yalçın Yoldaş, basın açıklaması öncesinde Hak-iş Kayseri Başkanı Serhat Çelik’e durumu anlattı ve hakkını savundu. Yoldaş, “Biz sizleri haber yapmak üzere buradayız. Bizi neden tehdit ediyorsunuz?” diye sordu. Buna bile tahammül edemeyen Öz Taşıma İş Sendikası Başkanı Ahmet Özdemir, bu kez Hak İş Başkanı Serhat Çelik'in yanında TV1 Haber Ekibinin üzerine yürüdü. Görüntüler ise bir başka basın mensupları tarafından görüntülendi. Olaya, alanda bulunan gazeteciler de tepki gösterdi.
Gastepress.com ailesi olarak bizimde bu tarz konulara tahammülümüzün olmadığını ve bu olayda mağdur olan gazeteci arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ayrıca bu sendikanın hiç bir haberinide yayınlamayacağımızı belirtmek isteriz.
Yorumlar
Kalan Karakter: