Gültekin Uysal, tv100 yayınında yaptığı açıklamada Koray Aydın ile doğrudan bir temaslarının olmadığını belirterek, "Demokrat Parti'nin kapıları, Koray Bey de dahil olmak üzere, aklıselim olan herkese açıktır." dedi. Uysal ayrıca, siyasi partilerde zaman zaman milletvekillerinin katılımıyla ilgili hareketlilikler yaşandığını ve bu sürecin doğal olduğunu vurguladı.
Gültekin Uysal'ın açıklamalarıyla birlikte Demokrat Parti'nin siyasi arenadaki konumunu güçlendirmek için her türlü inisiyatifi alacaklarını dile getirdiği görüldü. Ayrıca, Demokrat Parti'nin Türkiye'nin tarihsel birikimiyle milletin toplanma merkezi olduğunu vurgulayan Uysal, partisinin kapsayıcı ve çözüm odaklı bir siyaset anlayışını benimsediğini ifade etti.
Bu gelişmelerin ardından Türkiye siyasi partileri arasında hareketlilik beklenirken, Koray Aydın ve beraberindeki milletvekillerinin İYİ Parti'den istifa edip Demokrat Parti'ye geçiş yapacakları resmi olarak duyurulmadı. Ancak Uysal'ın açıklamaları, siyasetteki yeni dengelerin oluşabileceğine işaret ediyor.
Gelişmeleri Yakından Takip Ediyoruz
Koray Aydın ve diğer milletvekillerinin partiler arası geçiş süreci ve bu durumun Türkiye siyasetindeki etkileri merakla bekleniyor. Haberimizdeki gelişmeleri yakından takip ederek sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Yorumlar
Kalan Karakter: