Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, önceki gün yaptığı açıklamada ittifak görüşmelerinin kesildiğini açıkladı. YRP'nin İstanbul adayı olarak ismi geçen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de dün yaptığı açıklamada, seçime tek başına gerecekleri iddiasını doğrulamış ve "Bize getirdikleri teklifi kabul edemezdik, biz de yol haritamıza devam kararı aldık” ifadelerini kullanmıştı.
Ankara kulisleri bu iddiayı konuşuyor
Erdoğan ipleri tamamen kopartmadı...
- AK Parti’de rahatsızlığa neden oldu. Görüşmeler şu an tıkandı. Ama bana gelen bazı duyumlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine tam olarak ipleri kopartmış değil. Yeniden Refah partisi de keza öyle.
Erdoğan, Fatih Erbakan'a dedi ki...
- Şu an görüşmeler durdu ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Fatih Erbakan ile yaptığı görüşmede “Biraz daha bekle. İstanbul, Ankara ve İzmir’de hemen aday açıklama.” dediği ifade ediliyor.
Yeniden Refah beklemeye geçti
- Görüşmeler şu an tıkansa da Yeniden Refah Partisi de bu 3 büyük il için durdurmuş durumda. Müzakereler olumlu sonuçlanmazsa, Yeniden Refah Partisi de adaylarını açıklayabilir.
YRP'nin Ankara ve İstanbul adayları...
Yeniden Refah'ta İstanbul adaylığı için Milli Görüş’ün merhum lideri Necmeddin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’ün adı öne çıkıyor. Bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın da ismi İstanbul adaylığı için kulislerde anılıyor.
YRP’nin Ankara adaylığı için ise devam eden istişarelerde iki isim önde gidiyor. Adı İstanbul adaylığı için geçen Suat Kılıç, Ankara için de düşünülüyor. Öte yandan sürpriz bir isim de Ankara’da anılıyor. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner’in de adı Ankara için anılıyor.
Kaynak: internethaber.com
Yorumlar
Kalan Karakter: