Erivan’dan ilk uçağın saat 19.50’de İstanbul Havalimanı’na iniş yapması bekleniyor. Pegasus Havayolları uçağının ise 23.55’de İstanbul’dan Erivan’a ilk seferini gerçekleştirmesi planlanıyor.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yapılan açıklama şöyle:
“2 Şubat itibariyle Türkiye ile Ermenistan arasında doğrudan uçuşlar karşılıklı olarak başlıyor. İstanbul-Erivan hattındaki uçuşlar Pegasus ve Fly One Havayolları tarafından haftada 3’er kez yapılacak.
2 Şubat tarihinde yerel saatle 18:00’de Erivan Zvartnots Havalimanı’ndan kalkacak 3F475 sefer sayılı Fly One Havayolları uçağı saat 19:50’de İstanbul Havalimanına iniş yapacaktır. Aynı uçak 3F476 sefer sayısıyla 20:40’da İstanbul Havalimanından Erivan’a hareket edecektir.
Pegasus Havayolları’nın PC550 sefer sayılı uçağı ise 23:35’te Sabiha Gökçen Havalimanından kalkış yapacak olup, Erivan’a gece yarısından sonra yerel saatle 02:35’de iniş yapacaktır. PC551 sayılı dönüş seferi 06:50’de Erivan’dan kalkacak olup, 07:55’de Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yapacaktır.”
Yorumlar
Kalan Karakter: