Şehirde büyük bir heyecan fırtınası yaratan Apex Masters Turkish Drift Series yarışı, 22 Eylül Pazar günü saat 12 de Kayseri Kadir Has Stadyumu da gerçekleştirilecek.
Başyazıcı Etin enfes ikramları ile lezzet katacağı nefes kesen yarıştan bir gün önce Team Art Motor Sport pilotlarından Özer Mollamehmetoğlu, Oktay Kabaktaş, Harun Taştan, Cem Bora Kalaycıoğlu ve Burcu Çetinkaya imza ve tanışmaa etkinliği için drift tutkunları ile Ommer Hotel’de bir araya gelecek.
.png)
Ommer Hotel
İlhamını şehrin engin kültüründen alan estetik ve fonksiyonel yapısı ve misafirperverliği eşsiz bir ağırlama sanatına dönüştüren servis kalitesi ile uluslararası standartlarda Başyazıcı Grubu bünyesinde kurulan Ommer Otel, Kayseri’nin ilk ve tek Deluxe Otel’i olarak hizmet vermektedir.
.png)
Başyazıcı Et
1953 yılında Mahmut Başyazıcıoğlu tarafından kurulan Türkiye'nin öncü et üreticilerinden olan Başyazıcı, yarım asırlık tecrübesi ile 3 nesildir tüketicileri için özgün lezzetler sunmaya devam etmektedir.
Sağlıklı ve denetimli üretim için kendisi çiftliğini kuran; çevreye duyarlı ürün kalitesine ve sürdürülebilirliğine önem veren Başyazıcı Et, “Kaliteli, Lezzetli, Sağlıklı” ürünleri ile Başyazıcı kalitesini ulusal ve uluslararası arenada teslim ederek rekabetçi yenilikçi ve güvenilir sağlıklı et ürünleri üretmektedir.
Yorumlar
Kalan Karakter: