Kayseri Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu sanıklardan F.N ve M.A. SEGBİS ile katılırken; tutuklu sanık M.A ve tutuksuz sanık A.S. ise mahkeme salonunda hazır bulundu.
Tutuklu sanık M.A. savunmasında başkasının işlediği suçtan hapis yattığını belirterek, suçsuz olduğunu söyledi. Tutuksuz sanık A.S. de suçsuz olduğunu söyleyerek, beraatını talep etti.
Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti sanıklardan F.N. ve A.S.’ye ayrı ayrı 8 yıl 9 hapis cezası ve 21 biner TL para cezası verirken; tutuklu sanık M.A. ve tutuksuz sanık M.A.’ya da 11’er yıl hapis cezası ve 30 biner TL para cezasına hükmetti.
Hükmün açıklanmasının ardından A.S. ve M.A. karara tepki gösterirken, sanıklar güvenlik güçleri tarafından salonda çıkartıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: