Narin, genel seçimler sonrası seçimlere yakın sahada olan muhalefet ve iktidar milletvekili adaylarının, milletvekili olduktan sonra hiç birinin sahada olmadıklarını söyledi.
Önder Narin, “Milletvekili seçimleri biteli yaklaşık iki ay oldu ama Kayserili vekillerin herhangi bir çalışma ya da çaba görmedik. Bazı milletvekillerimizi birkaç beyanatta, açılışta falan gördük ama vatandaşın içerisinde göremedik. Yani canla başla şunu yapacağım diyen bir milletvekilimiz hiç ortalıkta görünmedi. Ben her zaman şunu söylüyordum ben vekil olursam bildiğiniz vekil profilinden olmayacağım. Ben olsaydım şu anda herkes Önder Narin’i sokaklarda, kentte sahada herkesin yanında görebilecekti. Yine de bu şehre hizmet borcumuzun olduğunu düşünüyorum.
Ben son olarak milletvekillerine çağrı yapmak istiyorum. Lütfen seçildiğiniz makamların kıymetini bilerek halka verdiğiniz sözleri yerine getirip milletin içerisine çıkın ve milletin sorunlarıyla ilgilenin. Sadece açılışlarla, basın açıklamalarıyla, protokol gezileriyle Kayseri’de sorun çözüleceğini düşünmesinler. Ben bu şekilde devam ettikleri takdirde Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı olarak her türlü eleştiriyi yapmaya devam edeceğim. Eleştirmekte bizim en doğal hakkımız. Elimizden geldiğince bu şehre hizmet etmek için doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi sürdüreceğim.
Yorumlar
Kalan Karakter: